0 товаров

на сумму 0 леев

Оформить заказ

Zodiile si Kamasutra: ce le place cel mai mult?

Zodiile si Kamasutra: ce le place cel mai mult?

Sunt o multime de feluri in care poti face sex, nu-i asa? Dar ce adora o persoana ar putea-o lasa indiferenta pe o alta. Astrologia ne poate ajuta sa descoperim ce ii place fiecarei zodii in pat!

Berbecul si Kamasutra

Nativilor din aceasta zodie nu le plac foarte mult preliminariile si prefera intalnirile amoroase dinamice si cu un ritm sustinut. Sunt capabili sa faca sex in cele mai imposibile locatii. Au tendinta ca in orice relatie sa puna accent pe propria lor placere, chiar daca nu vor recunoaste asta niciodata. Sunt, cu toate acestea, generosi in pat, pentru sexualitatea joaca un rol important in viata lor.

Barbatii din aceasta zodie apreciaza in mod deosebit pozitia "a posteriori", in timp ce femeile din acest semn de Foc sunt incantate sa domine in pozitia Amazoanei.

Taurul si Kamasutra

Celor nascuti in acest semn zodiacal le place sa simta ca fiecare partida de dragoste reprezinta o advarata cucerire, pe care o fac folosindu-se de tot farmecul lor si de intreaga lor senzualitate. Le place sa acorde atentie preludiului si iubesc la nebunie masajul. Un vis implinit pentru ei ar fi sa poata face dragoste in aer liber.

Pozitiile care ii excita cel mai mult pe acesti nativi sunt cele care le permit sa faca dragoste stand in picioare (pozitia Amantilor) si cele care ii solicita din punct de vedere atletic.

Gemenii si Kamasutra

Fara a avea un libido vulcanic, nativii din aceasta zodie de Aer sunt pretentiosi atunci cand vine vorba de sex. Asta nu inseamna ca vor cauta mereu motive pentru a fi nemultumiti de partener, ci ca isi vor folosi imaginatia pentru a cauta mereu noi pozitii care sa ii satisfaca.

Nativilor din Gemeni le-ar putea placea Amazoana inversata.

Racul si Kamasutra

Racii au un libido care variaza in functie de persoana alaturi de care sunt, de momentul ales si, nu in ultimul rand, de mediu. Pentru aceasta zodie de Apa este foarte excitant sa faca dragoste in apa, dar nu evita nici locurile inedite. Apreciaza foarte mult si momentele de tandrete.

Acest semn prefera pozitia Alinierii.

Leul si Kamasutra

Acest semn are un libido foarte mare si prefera sa domine in toate situatiile, de aceea este extrem de activ si chiar dominant si in momentele de pasiune. Este generos in timpul actului sexual si e stimulat in mod deosebit daca poate face dragoste in fata unui semineu sau chiar in lumina puternica a soarelui.

Pozitiile care ii excita pe acesti nativi sunt cele care le ofera posibilitatea de a fi cei care controleaza totul (miscarile, profunzimea penetrarii), iar femeile din zodia Leu prefera sa fie mereu deasupra, in afara de cazurile in care isi doresc sa fie dominate.

Fecioara si Kamasutra

Fecioarele nu se pot ridica la inaltimea pasiunii pe care o simt si la inaltimea asteptarilor partenerului decat daca se simt in siguranta. E dificil pentru ei si sa faca primul pas, dar lucrurile se schimba atunci cand se simt in siguranta, pentru ca isi duc partenerii pe culmile placerii. Le place sa faca dragoste in (pe) birou, dar si pe jos -daca au un covor care sa nu le lase urme.

Sunt persoane senzuale si prefera pozitiile sexuale in care isi pot folosi elasticitatea si buna conditie fizica.

Balanta si Kamasutra

Acest semn de Aer nu gusta nici sexul violent si nici pozitiile dificile si care le dau crampe musculare. Preludiul si tandretea sunt pe primul loc pentru ei si o buna sugestie pentru preludiu este masajul.

Le plac pozitiile sexuale care le permit sa se simta conectati cu partenerul lor (Lingurita sau Lingurita inversata).

Scorpionul si Kamasutra

Acestui semn pasional ii plac extremele in sex si, datorita libido-ului sau mare, nu sunt deranjati de alternanta dintre sesiunile lungi de mangaieri si lipsa completa a preludiului. Apreciaza persoanele cu o sexualitate la fel de pregnanta ca si a sa si persoanele care stiu sa se puna in valoare. Are tendinta de a-si dori mereu mai mult si vrea ca dorintele sa ii fie satisfacute imediat.

Pozitiile sexuale care ii caracterizeaza sunt cele care le pot aduce cele mai intense experiente si sunt preferate cele care ii pot ajuta sa obtina orgasmul in acelasi timp cu partenerii lor.

Sagetatorul si Kamasutra

Acest semn apreciaza atat senzualitatea si sexualitatea in stare pura. Este plin de imaginatie si capabil sa inventeze noi si noi pozitii sexuale care sa il stimuleze si care sa ii prelungeasca placerea. Imbina in mod fericit umorul si sexualitatea si este o zodie preocupata mai mult sa ofere placere decat sa primeasca.
 
Este o persoana care apreciaza diversitatea -inclusiv in privinta pozitiilor sexuale- si le plac pozitiile care le permit sa domine si sa fie dominati in acelasi timp.

Capricornul si Kamasutra

Nu au un libido foarte mare si nu le place deloc sa fie bruscati in timpul sexului. Le place sa stie ca au mult timp la dispozitie pentru a face dragoste si apreciaza preludiile lungi. Are o rezistenta foarte mare si ii place ca partidele de sex sa dureze cat mai mult.

O buna sugestie pentru ei ar fi Pozitia Lotusului.

Varsatorul si Kamasutra

Nativii din aceasta zodie sunt parteneri foarte grijulii si preocupati de placerea partenerului. Nu apreciaza doar actiunea in sine, ci mai ales momentele preliminare. Sunt foarte pasionali si tind sa daruiasca foarte mult inainte de a se astepta sa primeasca ceva de la partenerii lor.

Acesti nativi prefera pozitiile la care gandesc spontan si sunt plini de imaginatie. Le-ar putea placea orice pozitie care le lasa libertatea de miscare. 

Pestii si Kamasutra

Libido-ul nativilor din Pesti nu este nici foarte spontan si nici extrem de puternic. Are nevoie sa se simta bine in locul in care se afla si alaturi de partenerul cu care este inainte sa poata da frau liber fanteziilor sale. Abia atunci isi vor concentra toata atentia asupra satisfactiei sale si spre cea a partenerului (sunt foarte generosi in pat). Le place sa faca dragoste sub dus.

Ce pozitie preferata au Pestii? Le plac pozitiile sexuale care permit celor doi parteneri sa se simta conectati si in acelasi timp sa atinga placerea.

 

Sursa: Feminis.ro  (shine.md)

Опубликовано: 2012-01-15 15:47:56